جمعه 28 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری آزمایشی که سیستم ایمنی را برای مبارزه با کرونا پیش‌بینی می‌کند

 
 

سه شنبه 18 آذر 1399

آزمایشی که سیستم ایمنی را برای مبارزه با کرونا پیش‌بینی می‌کند

 
 

محققان نمونه اولیه یک آزمایش را ایجاد کرده‌اند که می‌تواند سیستم ایمنی بدن بیمار برای مبارزه با کووید ۱۹ را پیش بینی کند.

محققان استرالیایی نمونه اولیه یک آزمایش را ایجاد کرده‌اند که می‌تواند سیستم ایمنی بدن بیمار برای مبارزه با کووید ۱۹ را پیش بینی کند.
محققان موسسه تحقیقات پزشکی «QIMR Berghofer» امروز گفتند، با شناسایی سلول‌های ایمنی و تخریب سلول‌های آلوده به SARS-CoV-۲، میزان بالایی از دو سیگنال شیمیایی اصلی تولید شده توسط سلول‌های تی تشخیص داده می‌شود.
وظیفه اصلی «سلول تی» یا «لنفوسیت تی»، کشف و نابودی عوامل بیماری‌زا و سلول‌های آلوده است. در این راه نیز از پروتئین‌هایی استفاده می‌کند که در سطحش وجود دارد و با پروتئین‌های سطح این عوامل خارجی پیوند می‌خورند.
کوری اسمیت، سرپرست ارشد این مطالعه، توضیح داد که پاسخ‌های سلول تی شاخص مهمی هستند زیرا زودتر از ایمنی آنتی بادی پدیدار می‌شوند و دوام بیشتری دارند.
اسمیت ادامه داد: «سلول‌های تی هنگام مقابله با ویروس‌ها، طیف وسیعی از پیام‌رسانی سلولی را تولید می‌کنند. اینها اساساً شاخص‌هایی هستند که آیا سلول‌های تی به ویروس SARS-CoV-2 پاسخ می‌دهند و سیستم ایمنی مبارزه با آن را آغاز می‌کند یا خیر؛ اگر ما بتوانیم راهی برای تشخیص وجود یا عدم وجود آنها پیدا کنیم، در این صورت می‌توانیم دریابیم که آیا سیستم ایمنی بدن بیمار آنطور که باید پاسخ می‌دهد یا نه»
تیم تحقیقاتی، سلول‌های تی را از نمونه‌های خونی اهدا شده توسط ۴۴ بیمار بهبودیافته کووید ۱۹ و ۲۰ اهدا کننده سالم جدا کرده، آنها را در معرض پپتیدهای ویروسی قرار داده و تولید تعدادی از سیگنالینگ‌های مختلف در سلول را اندازه گیری کردند.
محققان طیف وسیعی از پپتیدهای SARS-CoV-2 را برای بررسی اینکه کدام ترکیب می تواند برای تحریک سلول‌های تی در آزمایشگاه استفاده شود، غربال کردند.
محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «ما دریافتیم که سلول‌های تی از افرادی که از کرونا بهبود یافته‌اند مقادیر بیشتری از مولکلو‌های سیگنالینگ اینترفرون گاما و اینترلوکین -2 را تولید می‌کنند که در از بین بردن سلول‌های آلوده به ویروس و تشویق سلول‌های تی دیگر به منطقه آلوده نقش دارند.
این پژوهش در مجله «Clinical and Translational Immunology» منتشر شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار