دوشنبه 16 مهر 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث نگاهي به فعاليت هاي شبکه بزرگ کلاهبرداري

 
 

شنبه 28 دي 1387

نگاهي به فعاليت هاي شبکه بزرگ کلاهبرداري

 
 

در روزهاي پاياني هفته گذشته شاهد خبري بوديم که از دستگيري اعضاي يکي از 10 شبکه بزرگ کلاهبرداري کشور حکايت داشت.

در روزهاي پاياني هفته گذشته شاهد خبري بوديم که از دستگيري اعضاي يکي از 10 شبکه بزرگ کلاهبرداري کشور حکايت داشت.
اعضاي اين باند در دو شهر تهران و اصفهان پس از ثبت يک شرکت به بهانه هاي مختلف و معرفي خود به عنوان افرادي صاحب نفوذ و وابسته به نهادهاي دولتي دست به کلاهبرداري مي زدند به گونه يي که فقط در تهران 20 ميليارد تومان به چنگ آورده اند.
اعضاي اين باند، دفتر کار داشتند و براي خود کارت هاي شناسايي به ظاهر معتبر تهيه کرده بودند اما نکته يي که در اين رابطه مي توان به آن اشاره کرد، اين است که اجاره محلي مناسب، تهيه ابزار و ادواتي که بتواند ظاهر محيط را به گونه يي فريبنده درآورد و نيز استخدام چند کارمند براي ارتکاب تخلف يا جرم، بسيار آسان است و با مبلغي اندک، مي توان زمينه عمليات بزرگ مجرمانه را با توسل به ابزار نوين فراهم کرد.
هر فرد حقوقي براي معرفي خود بايد داراي کارت شناسايي معتبر، شماره تلفن دفتر کار و اسناد لازم داشته باشد، ولي تهيه تمام اين مدارک ساده است و مي توان با يک عمليات متقلبانه آنها را تامين کرد.
افراد براي معاشرت و معامله با ديگران بايد مدارک ياد شده را از طرف مقابل مطالبه کنند اما ارائه اين موارد به تنهايي نمي تواند دليلي براي انجام معاملات و در اختيار گذاشتن اموال يا برآورده کردن درخواست هاي طرف مقابل باشد.
تبهکاران ممکن است با دسته چک، پول نقد يا اسناد ديگر نزد شما بيايند و معامله ابتدايي را نقدي يا با صدور چک انجام دهند و از شما بخواهند ابتدا چک شان را نقد کنيد و سپس کالاها را در اختيارشان قرار دهيد اما آيا اين کار دليلي بر معتبر بودن طرف مقابل است.
اين افراد، ظاهري مودب، محترم و لحني آرام و جدي دارند و سعي مي کنند بر اساس شرايط، ظاهرشان را تغيير دهند. آنها در انظار، از اتومبيلي گرانقيمت پياده مي شوند، با اسامي افراد مختلف آشنا هستند و با بيان مشخصات افراد، نظر مراجعان را جلب مي کنند.
تماس هاي فريبنده دارند و در مقابل مراجعان و به ظاهر، با افرادي حرف مي زنند که نشان دهند در حال انجام معاملات سنگين يا امور اداري حساس هستند. خود را وابسته به نهادها معرفي مي کنند و حتي از نام هاي مقدس بهره مي گيرند.
اينها تنها گوشه يي از شگردهاي کلاهبرداران است، اما به سادگي مي توان تمام ترفندهايشان را خنثي کرد. اگر فردي، خود را صاحب شرکت يا موسسه يا مامور خريد رسمي معرفي کرد، پس از رويت مدارک شناسايي، کپي برابر اصل اوراق ثبت شرکت را تقاضا و با گرفتن فرصت نسبت به احراز اصالت اوراق از طريق اداره اماکن نيروي انتظامي يا سازمان ثبت شرکت ها اقدام کنيد. پرسش از بانک طرف حساب شرکت و تحقيق در مورد مدت فعاليت و نوع آن و از همه مهم تر اينکه شرکت در مکان استيجاري اشتغال به کار دارد يا مکان متعلق به شرکت است، از اهميت بسزايي برخوردار است.
همچنين چنانچه فردي، خود را وابسته به ادارات و ارگان ها معرفي يا به گونه يي موسسه خود را در ارتباط اقتصادي با موسسات دولتي و خصوصي معرفي کرد، کار بسيار ساده تر است، چراکه شما مي توانيد با يک تلفن نسبت به استعلام صحت مراجعه کننده اقدام کنيد.
اگر در معاملات از ضمانت و معرفي افراد معتبر استفاده شود و هنگام دريافت مبالغ کلان با تراول چک، ابتدا وجه از بانک وصول يا از طرف معامله درخواست شود مبلغ قرارداد را به حساب تان واريز و فيش ارائه کند، چنين کلاهبرداري هايي رخ نخواهد داد.

 
 

کلاهبرداري با وعده استخدام
کلاهبرداري 136 ميليون توماني از خريداران عتيقه

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
اراک و قزوین، میزبان بازی‌های ۳ هفته ابتدایی استقلال و پرسپولیس
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
قتل زن تهرانی در حمام خانه اش / شوهرش تصمیم به مثله کردن جسد داشت که پشیمان شد!

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار