سه شنبه 28 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی ترکیبی اثربخش برای درمان کرونا

 
 

جمعه 14 خرداد 1400

ترکیبی اثربخش برای درمان کرونا

 
 

یک گروه بین‌المللی از پژوهشگران در بررسی جدید خود دریافته‌اند که شاید ترکیب دو دارو بتواند به درمان کووید-۱۹ کمک کند.

به گزارش هموطن به نقل از نیوزسنترال، کووید-۱۹ همچنان در سراسر جهان، جان مردم را می‌گیرد و افراد بسیاری را مبتلا می‌کند. اگرچه واکسن‌هایی برای پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ در دسترس قرار گرفته‌اند اما درمان افرادی که در حال حاضر به این بیماری مبتلا هستند نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. واکسن‌ها تاثیر ۱۰۰ درصد ندارند و این موضوع، نیاز به داروهای ضد ویروسی موثر را بیش از هر زمان دیگری نشان می‌دهد. علاوه بر این، برخی از افراد به خاطر مشکلات سلامتی خود نمی‌توانند واکسن دریافت کنند و انواع جدیدی از کروناویروس نیز در حال ظهور هستند که می‌توانند به ایمنی واکسن نفوذ کنند. این نشان می‌دهد که باید به موضوعی فراتر از پیشگیری فکر کنیم.
گروهی از پژوهشگران ژاپنی، آمریکایی و انگلیسی، پروژه‌ای را برای ابداع درمان‌های موثر آغاز کرده‌اند. هدف آنها یافتن درمانی برای کووید-۱۹ است.
پژوهشگران برای دستیابی به این هدف، ابتدا یک سیستم آزمایشی را برای بررسی داروها ابداع کرده‌اند که می‌تواند به کنترل عفونت کمک کند. پژوهشگران در این سیستم، نوعی از سلول‌ها موسوم به "VeroE۶/TMPRSS۲" را به کار گرفتند که به کروناویروس آلوده شده بودند.
پروفسور "کویچی واتاشی" (Koichi Watashi)، از پژوهشگران این پروژه گفت: ما برای فهمیدن این موضوع که آیا داروی مورد نظر می‌تواند بر عفونت ناشی از کروناویروس غلبه کند یا خیر، باید سلول‌های VeroE۶/TMPRSS۲ را هم در معرض دارو و هم در معرض کروناویروس قرار می‌دادیم تا ببینیم که آیا دارو می‌تواند مانع تلاش‌های ویروس در عفونی کردن سلول‌ها شود.
پژوهشگران از این سیستم آزمایشی برای بررسی داروهایی استفاده کردند که در حال حاضر برای کاربرد بالینی تایید شده‌اند؛ از جمله داروهایی مانند "رمدسیویر" (Remdesivir) و "کلروکین" (Chloroquine) که برای درمان کووید-۱۹ تایید شده‌اند. پژوهشگران در این پروژه، دو دارو را یافتند که می‌توانند کروناویروس را به صورت موثر مهار کنند؛ "Cepharanthine" که برای درمان التهاب به کار می‌رود و "Nelfinavir" که برای درمان عفونت‌ "HIV" تایید شده است.
پژوهشگران دریافتند که Cepharanthine با پیشگیری از اتصال ویروس به پروتئین روی غشای سلول که به دروازه سلول شباهت دارد، ورود ویروس به سلول را مهار می‌کند. در مقابل، Nelfinavir با مهار پروتئینی که ویروس با تکیه بر آن تکثیر می‌شود، از تکثیر شدن ویروس در سلول پیشگیری می‌کند.
با توجه به این که داروها مکانیسم‌ ضد ویروسی متمایزی دارند، استفاده از هر دو دارو به همراه یکدیگر می‌تواند تاثیر ویژه‌ای بر بیماران داشته باشد. مدل‌های محاسباتی پیش‌بینی می‌کنند که ترکیب این دو دارو می‌تواند پاکسازی کروناویروس از ریه را سرعت بدهد.
در هر حال، نتیجه به دست آمده بدان معنا نیست که این داروهای جدید را در مراکز درمانی کووید-۱۹ خواهیم دید. ترکیب این دو دارو هنوز برای استفاده در سامانه‌های مراقبت از سلامتی آماده نیست. یافته‌های این پژوهش هنوز باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرند.
این پژوهش، در مجله "iScience" به چاپ رسید.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

يادداشت
:: اجتماعی ::
استان مرکزی در انتظار مدیران کارآمد و انقلابی

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار