جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی دانش و فناوری نانوحامل پپتوئیدی، در مسیر ثبت پتنت و تجاری‌سازی

 
 

چهارشنبه 3 بهمن 1397

نانوحامل پپتوئیدی، در مسیر ثبت پتنت و تجاری‌سازی

 
 

محققان نانوحاملی ساختند که می‌تواند با کمترین اثر جانبی، دارو یا ژن‌ها را وارد سلول کند. پژوهشگران این پروژه در حال طی مراحل ثبت پتنت و یافتن شریک برای تجاری‌سازی این فناوری هستند.

محققان دانشگاه ایالتی واشنگتن روشی برای رهایش دارو به داخل سلول‌ها در مقیاس نانومتری ارائه کردند که هیچ یک از اثرات منفی روش‌های رایج را ندارد. این روش در آینده نزدیک می‌تواند برای درمان بیماری‌هایی نظیر سرطان استفاده شود.
این گروه تحقیقاتی به رهبری یوهی‌لین با همکاری پژوهشگرانی از آزمایشگاه ملی نورث وستری با الهام از طبیعت، مدلی ارائه کردند که قادر به رهایش ژن به داخل تومورهای سرطانی است. این نتایج در نشریه Small به چاپ رسیده است. کلید موفقیت در این پروژه، رهایش ژن با استفاده از نانومواد است که می‌تواند با کارایی بالا دارو را رهاسازی کند. لین می‌گوید: « برای استفاده از فناوری نانو در بخش پزشکی، اولین چیزی که باید مورد توجه قرار گیرد، سمیت است. این موضوع اولین دغدغه پزشکان است.»
نانوذرات گُل مانندی که این گروه تحقیقاتی ساختند، 150 نانومتری بوده و از جنس ورق‌های پپتوئیدی است که بسیار شبیه به پپتیدهای طبیعی بدن است. این پپتوئیدها برای رهایش دارو مناسب بوده و می‌توان به سادگی آنها را سنتز کرد. از آنجایی که این مواد بسیار شبیه به ترکیبات زیستی طبیعی است بنابراین در سامانه‌های زیستی به‌خوبی عمل می‌کنند.
این گروه تحقیقاتی، پیمایشگرهای فلوئورسانت را به این نانوذرات پپتوئیدی اضافه کردند به‌طوری که می‌توان آنها را درون سلول‌ها رصد کرد. این گروه مقداری فلوئور به این ساختار اضافه کردند که به نانوذرات کمک می‌کند تا به‌سادگی از دام سلولی فرار کنند و بتوانند رهایش دارو را انجام دهند. این نانوذرات با ژن‌های درمانی پر شده و وارد سلول می‌شوند که در آنجا رهایش انجام می‌شود. بعد از آزمون‌های اولیه با مولکول‌های دارویی مدل، این گروه امیدوار شدند که بتوانند این نانوذرات را روی داروهای واقعی استفاده کنند. نتایج این پروژه در حال طی مراحل ثبت پتنت بوده و این گروه به دنبال شریک صنعتی برای توسعه بیشتر این فناوری هستند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار